Radarcan R-106

Elektrisk 110/240 volts musejager til indendørs brug. Skræmmer mus og kakerlakker væk via ultralyd. Skræmmeren sættes i stikkontakt og rækker 25 m2. Generer ikke mennesker og husdyr.

Frekvens 20-30 Khz (fixed frequency)

PRODUKTBESKRIVELSE

Brugsanvisning
1. Slut apparatet til el-nettet i det rum, du vil beskytte.
2. Indikatoren lyser, og apparatet er tændt.
3. Lad apparatet være tilsluttet hele tiden for bedre effekt.
4. Anbring ikke apparatet på skjulte steder, såsom bag gardiner eller møbler. Undgå at blokere forsiden af apparatet. Anbring apparatet på åbne steder, således at ultralyden spredes bedre.
5. Anvend ikke ELEKTRISK MUS | KAKERLAKJAGER med andre systemer til bekæmpelse af skadedyr, der anvender gift eller fælder, eftersom de arbejder mod hinanden (frastødning mod tiltrækning).
6. Hvis der er mange kakerlakker i løbet af de første dage, apparatet tages i brug, betyder det, at de forlader deres hjem for at flygte fra stedet.
7. Det kan tage op til 3 uger, hvor apparatet er i konstant brug, før mus og kakerlakker helt forsvinder.
8. Der kan høres en svag summen, når apparatet tilsluttes og afbrydes.
9. Anbefalinger:
a) Som en forebyggende foranstaltning bør apparatet være tilsluttet hele tiden, selv efter musene og kakerlakkerne er forsvundet.
b) Hvis du har en gnaver som kæledyr, skal du ikke placere ELEKTRISK MUS | KAKERLAKJAGER i det samme værelse for ikke at forstyrre den eller gøre den urolig.
c) Hvis der er gnavere eller kakerlakker i et forsænket loft, skal ELEKTRISK MUS | KAKERLAKJAGER placeres inde i det. TEKNISKE DATA
Dækning: 25 m2 (kun til indendørs brug). Forbrug: 0,09 / 0,35 W. Spænding: 100 / 240 V AC.
Pleje og vedligeholdelse
Anbring ikke apparatet i vand eller anden væske.
Rengøring
Hvis du skal rengøre ELEKTRISK MUS | KAKERLAKJAGER, skal du afbryde
strømmen. Anvend kun en blød, tør klud og ingen slibende produkter. Udsæt ikke ELEKTRISK MUS | KAKERLAKJAGER for ekstreme temperaturer. Det anbefales ikke at anvende apparatet på steder, hvor temperaturen overstiger 50 ºC.
Ingen udskiftning. ELEKTRISK MUS | KAKERLAKJAGER fungerer uden behov for udskiftning, hvilket økonomiserer brugen.

Relaterede produkter